Melissa Reeves Webcam

Melissa og Scott Reeves deler Spennende nyheter!

I stedet ser fans se Reeves gjøre det rare comebacket på serien i Flash -opptredener, og vi kan i det minste leve med det. Reeves «retur har ført til at ivrige dager ser på hva som skjedde for alle årene siden da hennes brå avkjørsel raslet såpeoperaverdenen. Days of Our Lives fans var glade for å se tilbakekomsten av Matthew Ashfords Jack Deveraux tidligere denne uken, og karakterens kone, Jennifer, vil ikke være langt etter. Soap Central rapporterte det Melissa Reeves ville representere sin rolle som mor til Abigail i mars, og vi kan nå bekrefte at hun vil være tilbake på skjermen uken 28. februar. Melissa Reeves ble født 14. mars 1967 i Eatontown, New Jersey, USA. Hun er skuespiller, kjent for dager av våre liv, Santa Barbara og motorveien til himmelen .

Dagene i våre livsstjerner Melissa Reeves Kan være tilbake, men hun har ikke stukket rundt lenge. Tross alt har skuespillerinnen bygget ganske omdømmet for sine sporadiske opptredener på såpeoperaen på dagtid, og la oss ikke glemme hennes plutselige avkjørsel i 1995. Såpeopera -veteraner Melissa Reeves og Scott Reeves er nå besteforeldre på tre!

Melissa og Scott Reeves Dele Spennende nyheter!

Fra begynnelsen har Cady overtok rollen blitt spionert som bare midlertidig. Darcy er en erfaren journalist som brenner for kjendiskultur og underholdning. Etter å ha fått en grad i media og kommunikasjon ved Goldsmiths University, har hun også blitt spesialist på sosiale medier, og alltid holdt informert om de siste trendene. Med nesten fem års erfaring i media, er ekspertisen hennes å analysere plattformer som Instagram, Twitter og Tiktok. Når hun ikke sporer det nyeste trendinnholdet, ser hun på filmer og spiser mye sjokolade. Melissa dukket først opp på Days of Our Lives i 1985 da hun nettopp hadde fylt 18 år.

Melissa Reeves livene våre, Santa Barbara

Twister: Hvorfor dr. Melissa Reeves er den virkelige helten – Collider

Twister: Hvorfor dr. Melissa Reeves Er den virkelige helten.

Klikk her – gratis voksenprat