Melissa Rice Webcam

Mamma hjalp til med å redde avhengigheten min ved å låse meg hjemme, sier Melissa ris

Jeg ble skadet varer – for ødelagt til å tilby denne verden noe annet enn elendighet. Jeg visste at jeg trengte å slutte å drikke, men problemet var at jeg ikke ville. Et liv uten sprit virket ikke som et liv verdt å ha. Jeg nektet hjelp og ga meg i stedet å drikke regler, og deretter brøt dem. Først ville jeg hente en kvart flaske vodka på vei hjem, pluss tyggegummi og ost og løk -chips .

Forsker vil Diskuter Mars på Virtual Talk Arts and Community Goskagit.com – goskagit.com

Forsker vil Diskuter Mars på Virtual Talk Arts and Community Goskagit.com.

Klikk her – gratis voksenprat

Melissa fortalte hvordan hun brukte sin "festjente" persona for å skjule sin hemmelige drikking, etter å ha hatt sin første slurk av alkohol da hun var tenåring. "Ingen skal virkelig dømme deg om hva du tar, hva du drikker, fordi «unnskyld meg, jeg er i en festival»."Prosessen hjalp meg virkelig med å tenke på alt jeg ville ha mamma gjennom. Hun hadde påtatt seg omsorgsrollen, og livets formål hadde blitt redusert til å sørge for at jeg var ok. Til slutt ble jeg påmeldt et 12-ukers avholdenhetsprogram, noe som betydde å bo hjemme og delta på et senter i byen hver dag. Jeg drakk ikke hele programmet og i noen uker etter, og jeg trodde virkelig jeg ble kurert.

Mamma hjalp til med å redde meg ved å låse meg hjemme: gjemmer vodka i en rengjøringsflaske, stash vin på treningsstudioet

Jeg kunne umulig være alkoholiker fordi jeg ble utdannet og hadde en kjærlig familie, en karriere og et hjem. Jeg prøvde yoga, tyske leksjoner, meditasjonsapper, strikking, treningsstudioet… Det som skjedde med meg er ikke en normal hendelse, og likevel forberedte hun seg alltid. Jeg kan ikke uttrykke nok min oppriktige takk til hennes Melissa, Dr og hele teamet. De har hjulpet meg både medisinsk og emosjonell å overvinne dette tilbakeslaget i helsen min.

Melissa ris både medisinsk og emosjonell