Melody Dream Webcam

Dreams Fleetwood Mac Song

Johnny Preston ga ut en versjon av sangen på albumet hans fra 1960, Running Bear. Johnny Mercer"Dream", noen ganger referert til som "Drøm (når du føler deg blå)", er en jazz- og popstandard med ord og musikk skrevet av Johnny Mercer i 1944. Han skrev det opprinnelig som et tema for sitt radioprogram. Det har blitt og fremført av mange artister, med de mest populære versjonene av denne sangen spilt inn av Pied Pipers, Frank Sinatra og Roy Orbison. Lindsey Buckingham forklarte til Blender Magazine, "Vi måtte gå gjennom denne forseggjorte utøvelsen av fornektelse og holde våre personlige følelser i det ene hjørnet av rommet mens vi prøvde å være profesjonell i det andre."Hvert medlem av bandet gikk gjennom forholdsproblemer under innspillingen av albumet.

Melody Dream the Glee Rumours -episoden

Det er grunnen til at hun har på seg en rød hette som dekker ørene, ofte har en bue eller en blomst på høyre side. Hun ble født 18. januar i den magiske skogen Mariland som ligger i London, hjemmet til mange av vennene hennes. Selv om hun ofte er avbildet med Kuromi som venner, er de rivaler. Andy Williams ga ut en versjon på hans album fra 1964, The Wonderful World of Andy Williams.

Dreams Fleetwood Mac Song

Det plukket opp to Ytterligere uker På de britiske hitlistene i 2022 etter lufting av Glee Rumours -episoden. I 2022 kom "Dreams" tilbake til Billboard Hot Rock Songs-diagrammet på nummer 14, gjenopularisert av en viral tweet. Sangen kom også tilbake til New Zealand -hitlistene i en uke i 2022 på nummer 40. Sangen gikk deretter inn på New Zealand-hitlistene 5. oktober 2022 på nummer 28, og har siden brukt 71 påfølgende uker i topp 40, mens han også nådde en ny topp på 3 påfølgende uker på nummer 6. Samme år kom den også inn i de irske hitlistene for første gang.

  • Johnny Mercer"Dream", noen ganger referert til som "Drøm (når du føler deg blå)", er en jazz- og popstandard med ord og musikk skrevet av Johnny Mercer i 1944.
  • Det plukket opp to Ytterligere uker På de britiske hitlistene i 2022 etter lufting av Glee Rumours -episoden.
  • "Dreams" ble rangert som nummer ni på Rolling Steens 2022 -liste over "The 500 Greatest Songs of All Time".
  • Da Nicks spilte sangen til resten av gruppen, "var de ikke nøtt med den. Men jeg sa «Vær så snill! Vennligst spille inn denne sangen, i det minste prøv den.’Fordi måten jeg spiller ting noen ganger… Du må virkelig lytte."Bandet spilte inn det dagen etter.