Melody Petite Webcam

Oppdage Melody petite «s populære videoer

Opp til auksjon er denne vakre røde. 1946, Settimio Soprani trekkspill. Dette stykket har 80 bassknapper det har 6 toner og en rullebryter for å åpne og lukke frontbafflene som lyddemper? En av tastene er sprukket, men fungerer fortsatt normalt. Jeg har dette instrumentet til salgs på sending.

Céline sciamma på petite maman, kino som oppstandelse og barndomsgleder – filmstadiet

Céline sciamma på petite maman, kino som oppstandelse og barndoms gleder.

Klikk her – gratis voksenprat

Dette fungerer, belgen er i vakker tilstand, teknikeren nevnte at selene rundt nøkkelstoppene kan slippe ut litt luft, men han var ikke sikker. Ytterligere bilder er plassert nederst i annonsen. Vi prøver vårt hardeste å gi 5-stjerners tjeneste ved å gi klart. Nøyaktige og ærlige beskrivelser etter beste evne.

Ofte spørsmål om Melody petite

Og kan variere i området mellom $ 600.2K – $ 1.3m. Og kan variere i området mellom $ 684.4K – $ 1.2m. Og kan variere i området mellom $ 788.7k – $ 1.6m. Og kan variere i området mellom $ 725.7k – $ 1.5m.

  • Jeg spiller ikke trekkspill, så kan faktisk ikke kommentere arbeidene, så må selge det som det er.
  • Han fikk den pusset opp for 12 år siden.
  • For noen som er voksen, hennes høyde slik vi vet at den er 5 fot 1 i, og vekten hennes er 115 pund, stol på meg at hun virkelig kan kontrollere seg veldig bra.
  • Og kan variere i området mellom $ 832.8k – $ 1.3m.

Bryterne fungerer jevnt og som de skal. Den vakre krem- og røde fargeinstrumentet bærer navnemerket til den berømte "Dick Contino" som var en pioner innen promotering av flott trekkspillmusikk, og radioprogrammer i mange år. Denne trekkspillet ble bygget for å leve opp til standardene hans. Leveres med brukte skulder- og bassstropper, og en brukbar brukt hardt tilfelle. Dette er en vakker rød Settimio Soprani trekkspill laget i Italia.

Melody petite navnet

Melody petite Nettoverdi 2022

Du byr på en Settimio Soprani laget "Dick Contino" modelltrekkion. Denne trekkspillet har 3 og 5 sett med vass (L-M-H) med 5 brytere på diskantsiden. Denne trekkspillet er i god form og er fullført i alle detaljer. Det 17 tommers tastaturet er rent og flatt og spiller veldig bra. Belgenene er i god form, med solide hjørner og godt tape.

Vi oppgir også tydelig våre returpolitikk og fraktvilkår på forhånd, slik at du vet hva du kan forvente. Hvis du er fornøyd med denne transaksjonen. Hvis du ikke er fornøyd med en eller annen grunn, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktselgerlenken på auksjonssiden, så prøver vi å gjøre det til et femstjerners salg!