Melonnie Hicks Webkamera

Museum ikke branndirektør etter at hun la ut, håper jeg hver eneste en av dere deler av s ** t som stemmer republikaner dør i dag

"Styret mener bestemt at museet eksisterer for å fortelle historien om alle mennesker i Nolan County, uavhengig av identitet eller politisk tro," sa styrets president Matt Countts i nyhetsmeldingen. "Selv om vi ikke på noen måte kondolerer på noen måte uttalelsene fra MS. Hicks, vi kjenner igjen og takker henne for hennes mange år med utmerket service til dette museet og til dette samfunnet."Fredag, ifølge en nyhetsmelding fra museets styre. Sweetwater – Direktøren for Pioneer City County Museum har trukket seg etter nedfallet fra hennes sosiale mediepost i håp om at folk som stemte republikanske dø.

  • Hun har tidligere vært kjent med navnet Kasey Kelleher, hun erklærte også det faktum at hun elsker jobben sin, ikke bare på grunn av pengene som er involvert.
  • For noen som er voksen, hennes høyde slik vi vet at den er 5 ft 4 i og vekten hennes er 121 kg, stol på meg at hun virkelig kan kontrollere seg veldig bra.
  • Melonnie Hicks var administrerende direktør for Pioneer City County Museum i Sweetwater, Texas, da hun la ut den offensive missive på Facebook.

Vi håper du likte innsikten om hva som får denne utrolige personen til å tikke like mye som vi gjorde. Et av de viktigste spørsmålene fansen hennes fortsetter å stille om Melanie Hicks ville være hvor mye hun faktisk har? Dette spørsmålet blir nødvendig når folk prøver å gjøre en sammenligning med andre kjendis nettoverdi og inntekter. Hun elsker noe å gjøre med naturen, le, spise, gå turer, eventyr, trene og klappe hunder.

Kommentar

Melanie Hicks er en Voksen skuespillerinne som ble med i bransjen i 2022 som et resultat av hennes nysgjerrighet i å forske på et voksent selskap, så hun snubler over voksenindustrien. Hun har tidligere vært kjent med navnet Kasey Kelleher, hun erklærte også det faktum at hun elsker jobben sin, ikke bare på grunn av pengene som er involvert. For noen som er voksen, er hennes eksakte høyde 5 ft 4 i og vekt er også 121 kg . For noen som er voksen, hennes høyde slik vi vet at den er 5 ft 4 i og vekten hennes er 121 kg, stol på meg at hun virkelig kan kontrollere seg veldig bra. jeg tror Melanie Hicks er en av de vakreste kvinnene på jorden. Hennes lange, brunette hår rammer ansiktet mens hun står på omtrent 5 til 6 fot høy- ikke usedvanlig kort eller altfor høy.

Innlegget gikk raskt viralt på sosiale medier med mange bombardering av Twitter -kontoen til biblioteket. Laura Gutschke er en generell oppdragsreporter og matspaltist og administrerer online innhold for reporter-nyhetene. Hvis du setter pris på lokalt drevne nyheter, kan du støtte lokale journalister med et digitalt abonnement på Reporternews.com. Sent mandag morgen var det mer enn 460 kommentarer til innlegget om oppsigelsen. Kommentarene varierte fra støtte for å akseptere fratredelsen til å stille spørsmål ved hvorfor personalet ikke "så henne hat" tidligere.

Trenger å vite fakta om Melanie Hicks

Melanie Hick som er en Voksen skuespillerinne Og modellen har presset innholdet til fansen sin siden 2022 uten å stoppe. Vi har satt sammen alle detaljer i hennes biografi og Wikipedia -detaljer. Viktige fakta som hennes tidlige liv, kjæreste, utdanning, tidlige liv, religion, etnisitet, nasjonalitet, foreldre, familie, kroppsmåling nedenfor. Dette er i stor grad på grunn av den typen jobb hun gjør og varigheten av tiden hun har gjort det. Hun er en egenprodusert dame som aldri har kastet seg bort fra å ta risiko og etterlate sin innvirkning på verden på en betydelig måte, fra barndom til i dag.

Sweetwater Museum Director trekker seg etter kontroversiell Facebook -innlegg – Abilene Reporter-News

Sweetwater Museum Director trekker seg etter kontroversiell Facebook -innlegg.

Klikk her – gratis voksenprat

Melonnie Hicks en voksen, hennes høyde

Direktøren for et Texas -museum delvis finansiert av skattebetalere har trukket seg etter tilbakeslag fra en Facebook -innlegg der hun kalte republikanske velgere “dritt” og ønsket dem døde. "Jeg er republikaner, og jeg føler meg ikke i det minste truet av Hicks kommentar utenfor mansjetten på Facebook som ønsker at jeg dør. … Den enkleste følelsen å oppfordre er sinne, og Facebooks algoritme er ganske flink til å gjøre rolige og fredelige mennesker til rasende galninger. Hicks brukte for mye tid på Facebook og skrev noe hun angret på. Hun forklarte senere frustrasjonen og ba om unnskyldning, ”skrev han. Direktøren for et skattyterfinansiert museum i Texas trakk seg fredag ​​over en hatefull Facebook -innlegg Om republikanere som hun påførte på en kraftig måte på Super tirsdag.