Melossa Moore Webcam

Hvem er Melissa Moore? "Monster in My Family «-verten kjenner showets emne altfor godt

Velkommen til Wikistarbio og takk for at du besøker nettstedet vårt. Wikistarbio er en av de mest pålitelige og mest populære nettstedene. Nettstedet er designet for å avdekke de sanne historiene til kjente og kjente mennesker og gi leserne informasjon om dem. Hun avslørte ikke noe om formuen eller inntektene hans. Kildene som er tilgjengelige på internett og sosiale medier, Det sies at Melissas nåværende nettoverdi er ca $ 100.000 – $ 1M USD. Hennes viktigste inntektskilder er modellering, AV -video, merkevare påtegninger og sosiale medier plattformer.

Melossa Moore ved scenene hans

Etter å ha funnet ut om farens forbrytelser, vokste Moore opp med en intens bevissthet om hennes opplevelse, og har brukt mye av sitt voksne liv på å fortelle historien sin. Da hun fortalte sin erfaring til NPR i 2022, forklarte Melissa at hun har kuttet faren ut av livet. Men likevel forstår hun hvor komplisert det kan være å ha positive minner om en person som, objektivt, uhyrlig. LMN -serien Monster in My Family hjelper pårørende og ektefeller av mordere med å dele historiene sine – et perspektiv som sjelden høres, selv med alle de nylige True Crime Trends in Film, TV og til og med podcaster.

Melissa Moore: Bio, høyde, vekt, alder, målinger

Siden karrieren er aktiv, forventes det at hans totale formue vil øke de kommende årene.

  • Fordi Jegersons ofre var lokalisert rundt i nasjonen (han var en langdistanse lastebilsjåfør), ble han opprinnelig aldri mistenkt.
  • Her er ett sitat fra Moore som beskriver hennes interne konflikt over en tid da hun trodde faren hennes kan ha prøvd å tilstå henne.
  • Hennes viktigste inntektskilder er modellering, AV -video, merkevare påtegninger og sosiale medier plattformer.
  • Kildene som er tilgjengelige på Internett og sosiale medier, sies det at Melissas nåværende nettoverdi er ca $ 100.000 – $ 1M USD.

Fordi Jegersons ofre var lokalisert rundt i nasjonen (han var en langdistanse lastebilsjåfør), ble han opprinnelig aldri mistenkt. Men etter år begynte han å forlate ledetråder, smilende ansikter trukket i scenene i sine forbrytelser og senere på brev til rettshåndhevelse som tilsto sine forbrytelser. Hun er en mest populær amerikansk skuespillerinne og sosiale medier personlighet. Så langt har Melissa ikke avslørt noe om kjærlighetslivet hennes. Vi gjennomfører en detaljert undersøkelse av forholdet hans, og vi vil oppdatere deg så snart vi mottar noen troverdig informasjon. Nå fortsetter Moore arbeidet sitt for å destigmatisere å være familiemedlem til en seriemorder med sesong 2 av Monster i familien min, og premiere på LMN Jan. 3 ved 10 s.m.

Om wikistarbio

Monster i familieverten min Melissa Moore er unikt egnet til stillingen, fordi hun vet nøyaktig hvordan det er å være i posisjonen til showets fag. Det er fordi, som BBC News rapporterte, Moores far er Keith Jester, også kjent som "Happy Face Killer", en seriemorder som var aktiv rundt i USA på 1990 -tallet. I følge BBC News er han en bekreftet morder på åtte kvinner, men hevdet å ha drept over 150 mennesker i sin tid.