Meraki Pacense Webcam

Cisco Meraki Smarte kameravideoer

Med lisensmodellen for lisensieringsmodellen, kan lisenser som har blitt brukt på en organisasjon i løpet av de siste syv dagene, påføres på nytt til en annen organisasjon. Les fjerning og angre lisenskravartikkel for mer informasjon. Dette betyr at sluttdatoene for all lisensiering er i gjennomsnitt basert på enhetstype og lisensgrenser. Med andre ord, dine individuelle lisenser utløper ikke fordi de er i gjennomsnitt til en utløpsdato.

  • Cisco Meraki vil ikke støtte eller selge lisenser for maskinvareenheter som er rapportert stjålet.
  • Det er aldri behov for å betale ekstra for teknisk støtte eller garantistøtte.
  • I de fleste tilfeller har du muligheten til 1, 3, 5, 7 eller 10-års lisenser, så det er mange alternativer som kan passe til forretningsplanene dine, lang- eller kortsiktig.
  • Ja, administratorer som er oppført på kontoer som har flere enheter enn skylisenser, vil bli sendt varsler 30 dager før utløp av kontoer som beskriver trinnene for lisenskjøp.

Ja, hvis de er den samme modellen og enheten ikke har noen annen lisens knyttet til den. Du kan ikke stable en tidligere Burning License på toppen av en annen Burning License. En organisasjon må enten bestå av alle sikre SD-WAN Plus eller Advanced Security eller Enterprise Licenses Edition.

Meraki -lisens

Hvis du ønsker å være på lisensiering per enhet, kan du melde deg inn via Meraki Dashboard etter å ha opprettet organisasjonen din. Du kan kjøpe en fornyelse gjennom en autorisert Meraki -partner. Hvis du valgte å ikke fornye, vil du ikke lenger kunne administrere enhetene dine via Meraki Cloud, og dine Meraki -nettverksenheter vil slutte å fungere.

Meraki Pacense 27. februar 2022