Mercadi Carlson Webcam

Dette Badass -fotograf Ønsker å endre hvordan vi ser klatrere

Smith sier at så mye som plattformene har brakt til livet hennes, den gjennomgripende trakassering hun mottar online sullies opplevelsen. Du vet hvordan noen ganger klatring føles som om det bare er for tynne hvite dudes med hårløse Sixpacks? Å gi inspirerende innhold for alle som noen gang har følt det som å klatre “var ikke noe for dem.”Vise mennesker i alle former og størrelser og deres klatreeventyr. Dean tar utrolige bilder av noen fantastiske klatrere som @shainasavoy og @shantipack, mens de også knuser det selv.

  • "Etter å ha sett hva mange andre kvinner i klatreverdenen og utover mottar i DM -ene, er det på tide å snakke," skrev Smith.
  • Dette er Beste klatring Instagram -kontoer som du kanskje ikke har hørt om, men du må følge.
  • Fra multi-pitch effektivitet, til rappelling, til noe så enkelt som hvordan du åpner en karabiner .
  • Brenden minner oss om at klatring er for barn … og får de voksne kjevene til å slippe på hva fremtiden for klatring holder.
  • Hun har kommet langt siden den dagen frosset på hylla.
Mercadi Carlson rappelling, til noe så enkelt

Men hvis du er OK med klatrehumor som ikke trekker slag, kan du sjekke ut @Rawk_Tawk. Med lokalsamfunn for tiden i Denver og Washington D.C., Hold øye med denne gruppen når den vokser i klatreverdenen. Gjennom mentorskap, fellesskap og utendørs utdanning (og ikke glem klatring!), Gjør Brown Girls Climb en fantastisk jobb med å øke mangfoldet i klatring. Sjekk ut Color the Crag Climbing Festival som de var med på Brothers of Climbing.

Dette Badass -fotograf Ønsker å endre hvordan vi ser klatrere

Få full tilgang til utvendig læring, vårt nettbaserte utdanningshub med dyptgående kondisjon, ernæring og eventyrkurs og mer enn 2000 instruksjonsvideoer når du registrerer deg for Outside+. Fantastiske buldringseventyr med en stemning fra Sør -California. Tiffany og venner er i Bishop, Idyllwild, Joe’s Valley, etc. knuse klassikere hele tiden. For noen få bekker siden fant Eden seg å sitte på en avsats midt i en overhung stigning med en 35 fots tau sving som en straffe for et fall.

@ladylockoff er veldig åpenbart en av Beste klatring Instagram -kontoer du bør følge. Hun har kommet langt siden den dagen frosset på hylla. Jeg var heldig som ble tatt under Matt Pesces vinge, og derfor lærte jeg mye av ham, ”forklarte hun. Nå klatrer Eden 5.12 og har 5.13 i hennes siktlinje. Hun har funnet en måte å gjøre klatring på karrieren ved å lede med Red River Adventures, selge klatrebilder og være vert for klatringsklinikker. Hvis klatring memes manglet i livet ditt, må du ikke bekymre deg mer.