Mercy West Webcam

Barmhjertighetsdiabetesforebygging

Ernæringsopplæring for diabetes Hvis du har diabetes, kan du finne en kosthold som fungerer for deg, men barmhjertighet er her for å veilede og støtte deg. Usunne vaner kan utvikle seg over år, og å erstatte dem med sunne skjer ikke over natten. Se trygge alternativer for omsorg og den nyeste Covid-19-vaksineinformasjonen. Ikke gå til akuttmottaket hvis du bare søker en Covid-19-test. Hvis du opplever en nødsituasjon, ring 911 eller besøk din nærmeste nødsted.

  • Hver økt vil starte med en innveiing, slå inn mat og fysisk aktivitet Logger, og en gjennomgang av forrige uke.
  • Se trygge alternativer for omsorg og den nyeste Covid-19-vaksineinformasjonen.
  • Sykehuset har forskjellige avdelinger, inkludert avdelinger for kardiologi, urologi, podiatri og generelle kirurgi.
  • Diabetes Prevention -programmet er et livsstilsendringsprogram ledet av en trent livsstilscoach for å hjelpe deg med å lære nye ferdigheter, oppmuntre deg til å sette deg og oppfylle mål og holde deg motivert.
  • Sykehuset tilbyr også forskjellige terapier, for eksempel luftveis- og fysioterapi.

Sykehuset tilbyr også forskjellige terapier, for eksempel luftveis- og fysioterapi. Det har en helseklinikk og familieplanleggings- og internmedisinavdeling. Sykehuset tilbyr målinger av benmineraltetthet for å bestemme tilstedeværelsen av osteoporose og risiko for beinbrudd. Booneville Community Hospital tilbyr i tillegg 24-timers legevakttjenester.

Barmhjertighet vestover det, og du vil

Mercyone -karrierer

Økter møtes ukentlig de første 16 ukene, deretter annenhver uke i 2 måneder, og til slutt månedlig de siste 6 månedene for totalt 26 økter. Hver økt vil bygge videre på den før den, og du blir bedt om å spore maten og fysisk aktivitet hver uke. Hver økt vil starte med en innveiing, slå inn mat og fysisk aktivitet Logger, og en gjennomgang av forrige uke. Booneville Community Hospital tilbyr helsetjenester i Booneville, Ark.