Merlo Ani Webcam

Teleskopisk recherche des Chariots Télescopiques Manitou, Merlo, JCB, Bobcat, NH Por Export Pologne, ,

Etter å ha sluppet unna fangehullet, omgrupperer Zora og Mereoleona med de gjenværende Royal Knights. Mereoleona hviler mot et tre, og Nozel bruker Eilias stand på henne og den andre skadde. Nozel mottar en nødanrop fra troppen sin, så han lager et fartøy for å formidle Royal Knights alle tilbake til landet.

  • Hun sparker deretter Asta og Leopold på stien fordi de blir distrahert.
  • Etter at ASTA har tilgang til sin anti -magi og mister kontrollen over transformasjonen, skyter han rett til toppen av vulkanen, der Mereoleona venter på ham.
  • Kampen blir avbrutt når Lira faller gjennom taket på toppen av hans Firehodet Lindworm.
Merlo Ani Volcano, hvor Mereoleona er

Når de når kanten av kongeriket, blir Mereoleonas skader helbredet, men hun forblir bevisstløs. Underveis til hovedstaden slipper Nozel Mereoleona av, slik at hun kan fullføre hvile. Når gruppen gjør veien dypere, blir Rhya sammen med gruppen forkledd som Asta, så Mereoleona brenner begge.

Merlo feat Louisax

Selv om trolldommen går glipp av, tar Asta og Zora den bevisstløse kapteinen og løper. Plutselig begynner Rhya å gløde og står opp igjen, med hans Skader helbredet. Han angriper med både lys og mørke magiske staver, og Mereoleona blir tvunget til å forsvare seg og en overrasket Asta. Mereoleona bemerker at dette beviset mot fredelig sameksistens, men Asta teller at han vil finne en ny vei. Mereoleona prøver å fange Rhya i en annen Calidus Brachium -sperring, men han unngår slagene og angriper tilbake med romlig og lett magi. Kampen blir avbrutt når Lira faller gjennom taket på toppen av hans Firehodet Lindworm.