Mermaid Hime Webcam

Havfrue Hime Cescahime

Melodramatisk for min smak, men som egentlig ikke etterlot en dårlig smak etter den fantastiske, atmosfæriske historien som førte opp til den. En av tiden jeg gjengjeldte jeg rammet inn i en av dem ..gjennom en glassdør..Noe som kunne ha skadet oss begge dårlige med glassskår, men jeg brydde meg ikke om det. Ignorert av hennes kaldt foreldre og mobbet av sine jevnaldrende på skolen, den unge jenta finner seg ganske alene. Ingen vil snakke med henne Save Aislinn, hennes sprudlende klassekamerat og fru Khoury, skolens rådmann – men selv da mistenker Lilac at de bare gjør det av medlidenhet.

  • En av tiden jeg gjengjeldte jeg rammet inn i en av dem ..gjennom en glassdør..Noe som kunne ha skadet oss begge dårlige med glassskår, men jeg brydde meg ikke om det.
  • Dette er sannsynligvis den tredje indie VN jeg har spilt og den andre kløen.io.
  • Yaonami-hime besitter overkroppen til en kvinne og underkropp av en fisk.
  • Hvis jeg skal være helt ærlig, følte jeg at en av avslutningene føltes litt også…
  • Ingen vil snakke med henne Save Aislinn, hennes sprudlende klassekamerat og fru Khoury, skolens rådmann – men selv da mistenker Lilac at de bare gjør det av medlidenhet.

Dette er sannsynligvis den tredje indie VN jeg har spilt og den andre kløen.io. Yaonami-hime besitter overkroppen til en kvinne og underkropp av en fisk. En gang datteren til en edel familie i Heian -perioden, konsumerte hun kjøttet av en havfrue og fikk evig liv. Imidlertid kom udødeligheten hennes til en pris da hun ble tvunget til å se på menneskene hun elsket å forlate denne verden en etter en.

Mermaid of Zennor

Kan ikke bære tristhet og ensomhet som fulgte med gave hennes, druknet hun til slutt seg selv. Det sies at hun dypt under vannets overflate ble forvandlet til en havfrue. Havfruer blir sett på som både lykkebringende og utilbyggelige, med noen som vurderer dem illevarslende porter av naturkatastrofer og andre som tror på deres evne til å forlenge ens liv eller beskytte mot brann. Hvis jeg skal være helt ærlig, følte jeg at en av avslutningene føltes litt også…

“Ningyo”: Japansk merfolk og Lykkebringende mumier Nippon.com – Nippon.com

“Ningyo”: Japansk merfolk og Lykkebringende mumier Nippon.com.

Havfrue hime beskytte mot

Klikk her – gratis voksenprat