Merve Taskin Webcam

Tyrkisk influencer, 23, tiltalt for å ha lagt ut "sexleketøy" -bilder fra Amsterdam Sex Museum

Hun og to venner planla å besøke Risqué -landemerket mens hun var på ferie for å markere hennes 22 -årsdag – men hennes sexy snaps har siden rilt tyrkiske myndigheter. Taskin, som har mer enn 570 000 følgere på Instagram, sier at hun ble arrestert noen måneder senere i Tyrkia og har nå blitt tilkalt for retten for å møte uanstendighetsanklager. "Imidlertid ville retten ikke være enig med oss, så det dømte meg til fem måneders fengsel," sa Taskin. Mens Taskin anså snapsene som er uskyldig nok, tyrkisk Myndighetene tok lovbrudd og slo henne med anklagene under hennes lands uanstendighetsrelaterte artikkel 226 i straffeloven. Andre bilder hun la ut inkludert Penisformet pasta, En "sexy flaskeåpner" og en snap av henne som står bak en dør designet etter et bordell i den nederlandske hovedstadens berømte Red Light District.

  • Nettsteder, utgivere og regjeringskritikere har blitt sensurert og tiltalt for uanstendighet i henhold til tyrkisk lov.
  • Innvendig tok MS Taskin til Instagram for å dele bilder av varer til salgs, inkludert Penisformet pasta og en "sexy flaskeåpner".
  • Sexmuseet har smalt anklagen mot MS Taskin, og kaller det "helt latterlig".
  • «Museet vårt er ment å utdanne mennesker over hele verden om sexhistorien.

«Jeg aner ikke hva som vil skje med meg, og jeg aner ikke hva jeg vil bli spurt. Jeg tror innleggene mine sirkulerte for mye, og den tyrkiske offentligheten klaget over det flere ganger, sa Taskin til MailOnline. Kvinner er ikke pålagt å dekke opp i offentligheten, men mange velger å bruke hodestykke eller burka, mens andre vil velge mer konservative europeiske stiler. Tyrkia er et flertall muslimsk land og opprettholder fortsatt en tradisjonell ide om hvordan kvinner skal kle seg, selv om det ikke er så strengt som andre. Bildene viste 23-åringen fra Tyrkia som gikk på en enorm penis, mens hun i en annen sto bak en glassdør designet etter et bordell i den nederlandske hovedstadens berømte Red Light District.

Türkische Influencerin Posiert Mit Riesiger Penisskulptur Aus Dem Amsterdamer Sex

Saken har regjert kritikk av den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan, som har håndhevet strenge lover for å kontrollere bruken av sosiale medieplattformer. Merve, som kan skryte av nesten 600 000 Instagram -følgere, sier at hun er blitt tilkalt for retten, til tross for at hennes intensjoner bare er "å lage vitser". Merve Taskin, 23, postet bilder av sexleketøy hun hadde kjøpt på den verdensberømte turistattraksjonen på en tur til Nederland i januar i fjor. Museumsdirektør Monique Van Marle fortalte BBC at hun hadde nådd ut til MS Taskin for å tilby henne støtte. Sexmuseet har smalt anklagen mot MS Taskin, og kaller det "helt latterlig".

Merve Taskin måneder i

En tyrkisk innflytelse i sosiale medier sier at hun blir tiltalt i landet sitt for å ha lagt ut "vits" -bilder i det verdensberømte sexmuseet i Amsterdam. Merve Taskin, 23, delte "vits" -bildene av gjenstander hun kjøpte fra det verdensberømte museet under en bursdagstur til Nederland i januar i fjor. Taskin delte bilder av objekter som er til salgs på museet, inkludert penisformet pasta.

BBC News Services

Men tidligere i år ble hun overrasket over å motta en tekstmelding som tilkalte henne til retten i Istanbul. For MS Taskin virket bildene uskyldige nok, men tilbake i Tyrkia, Myndighetene tok et annet syn. Putin fremmer personlig livvakt til «Nødsituasjoner» etter at forgjengeren mystisk falt til hans død… PartyGate-bilder fra No10s offisielle fotografer vil bli avslørt i dag «som Sue Greys etterlengtede… Grand Duke George av Russland og kona Victoria kunngjør at de forventer sitt første barn sammen åtte måneder etter deres glitrende St Petersburg -bryllup .