Skuespillerinner Med Webkamera

11 Skuespillerinner med Den mest Oscar vinner, rangert

Der det er uavgjort, er de rangert basert på antall totale Oscar -nominasjoner de har tjent i løpet av karrieren. Michelle Lynn Monaghan ble født 23. mars 1976 i Winthrop, Iowa. Hun er den yngste av tre barn og den eneste datteren til Sharon, som drev et barnehage, og Robert L. Monaghan, en fabrikkarbeider og bonde. Oscar-vinnende skuespiller Marion Cotillard ble født 30. september 1975 i Paris. Cotillard er datter av Jean-Claude Cotillard, skuespiller, dramatiker og regissør, og Niseema Theillaud, en skuespiller og dramalærer. Zooey Deschanel ble født i 1980 til en showbiz -familie.

Skuespillerinner med mennesker vil fortsatt jobbe med

10 skuespillerinner som fortjener mer enn en Oscar Screenrant – skjermløp

10 skuespillerinner som fortjener mer enn en Oscar -skjermrant.

Klikk her – gratis voksenprat

Skuespillerinner med datter av Sharon, som løp

Foreldrene hennes er begge av halv italiensk avstamning, sammen med tysk og engelsk. Til tross for at det er en integrert del av "Desperate Housewives" så lenge, rapporteres det at Hatcher aldri virkelig kom sammen med sine medskuespillerinner. Hun er en rapportert narsissist og ganske ambivalent mot resten av rollebesetningen, og som et resultat fremmedgjorde seg selv fra de rundt henne.

Skuespillerinner med antall uflatterende

Blake Lively

Etter endt utdanning i 1994 dro hun til Otto-Falckenberg-Schule, en dramaskole i München, men brøt snart til … Den franske skuespilleren og modellen Eva Gaëlle Green ble født 6. juli 1980 i Paris, Frankrike. Hennes far, Walter Green, er en tannlege som dukket opp i filmen Au Hasard Balthazar fra 1966 .

  • Hennes krav under Superbowl 48 var så opprørende at mange av dem som jobbet med henne ble hørt for å oppgi at de ville være glade for å aldri gjenoppleve en slik opplevelse.
  • Mer enn dette begynte imidlertid hans karakterfeil å vises gjennom.
  • Hun utviklet en forkjærlighet for å opptre veldig tidlig, delta på flere ungdomsteatergrupper og delta i et bredt spekter av produksjoner på …
  • Lær hvordan du kan støtte tribunene dine fra innsiden og ut.
  • Hun har blitt kalt en rekke uflatterende navn, men sannheten er at noen mennesker fortsatt vil jobbe med mens andre bare venter på at hun skal modnes litt mer.